Tuesday, 19 June 2012

Testimoni Pengguna Koko Minda Plus (1) (segmen tajaan RTM Melaka FM)ROZITA ABDULLAH :TAMAN SRI LENDU, ALOR GAJAH
  • Selepas minum Koko Minda masalh sembelit dan sakit kepala saya hilang, masalah ini saya hadapi selepas pembedahan. Terima kasih Koko Minda Plus

PUAN ROHANA
  • Anak saya baru minum Koko Minda iaitu pada awal tahun ini . Anak saya ini susah betul nak buat kerja sekolah, hiperaktif dan tidak mendengar cakap ibu bapa, setelah saya cuba memberi Koko Minda ini. Alhamdulillah banyak perubahan yang telah berlaku dan sekarang saya telah memberi dia minum 2x sehari (pagi dan malam) 

NOR BAIZURAH BTE BADRON

  • Saya telah berkahwin dan mempunyai 2 orang anak. Semasa mengandung anak pertama saya menghadapi banyak masalah dan kerap menjalani rawatan di hospital. Saya melahirkan seorang anak lelaki dan anak saya mempunyai darah putih lebih daripada darah merah. Sekiranya anak saya demam akan mengambil masa 1 hingg 2 minggu selepas minum Koko Minda demamnya sembuh dalam masa 2 hingga 3 hari. Saya juga minum Koko Minda semasa saya mengandung anak ke-2. Kandungan saya tiada masalah sehingga kelahiran anak ke-2 (perempuan). Alhamdulillah anak saya sihat dan cerdik kini berusia 4 bulan. Terima Kasih. 

PUAN ENA
 TAMAN MERDEKA
  • Customer saya menghadapi sakit gastrik yang teruk selepas 3 hari minum Koko MInda Sakitnya berkurangan dan hari ini telah minum 3 kotak dan tidak sakit lagi. Terima Kasih Koko Minda Plus.


    

No comments:

Post a Comment